Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Postanite sponzor

Pridružite se tržišnim liderima i postanite sponzor najveće regionalne poslovno-tehnološke konferencije.

WinDays konferencija već je dugi niz godina jedna od najvećih i najuglednijih poslovno – tehnoloških konferencija u regiji koja neprestano raste i razvija se, a 20. izdanje održat će se online od 7. do 9. prosinca 2020. Konferencijski tim priprema neke novosti i bogat program, a značajan doprinos kvaliteti konferencije svake godine daju i raznovrsne sponzorske aktivnosti.

Na konferenciji se očekuje više od 2 000 sudionika iz Hrvatske i regije, a obzirom na širi spektar tema, uz vodeće poduzetnike, gospodarstvenike, ICT stručnjake, predstavnike javne uprave i medija, očekuju se i stručnjaci iz financijskog, bankarskog, osiguravateljskog, maloprodajnog, proizvodnog, zdravstvenog i obrazovnog sektora. Sponzorima se tijekom konferencije nude brojne mogućnosti direktne komunikacije sa sudionicima, raznih aktivacija, networkinga i druženja te prikupljanja kontakata. Izaberite između više sponzorskih paketa i postanite sponzor WinDays konferencije.

Za više informacija o sponzorskim paketima i mogućnostima obratite se na e-mail sponzori@windays.hr.