Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Usporedba popularnih CI/CD alata

CI/CD izraz je postao trend i jednostavno svi težimo uspostavi ovog sve popularnijeg procesa. U ovu svrhu možemo koristiti dosta alata i jednostavno je teško odabrati s kojim krenuti. Neki alati su jeftiniji, neki skuplji, neki pružaju više, a neki manje mogućnosti, ići na cloud varijantu ili ipak on-prem... Pitanja je svakako previše, ali glavno je ono što nama uistinu od svega toga treba i kako odabrati alat koji će zadovoljiti naše potrebe. Dođite na ovo predavanje kako bi zajedno pokušali razjasniti spomenute potrebe i izabrati ono što najbolje odgovara. Vidimo se!


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Dalibor Raičković

100 POSTO

Bavi se programiranjem još od osnovne škole (bilo je to vrijeme QBasic-a). Prije svega je web developer, ali niti jedna od tehnologija mu nije strana. Iza sebe broji veliki broj uspješno završenih projekata, a velik dio radnog vremena posvećuje i raznim devops aktivnostima. U slobodno vrijeme se bavi IoT-om i povezuje sve što se povezati može.

Podijelite s prijateljima