Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Upravljanje razvojem proizvoda temeljeno na DevOps metrikama

Upravljanje razvojem proizvoda je najbolje bazirati na DevOps principima i konkretnim metrikama. Uvođenje DevOps kulture donosi unapređenje organizacije rada, isporuku više vrijednosti, brže, češće, sigurnije i na lakši način. Da biste razumjeli vaš cjelokupni proizvodni proces, ubrzali prikupljanje povratnih informacija i bili u stanju eksperimentirati i učiti iz rezultata eksperimenata, potrebna su vam mjerenja i metrike. Kontinuirana unapređenja su moguća jedino ako pratite metrike i prilagođavate se na osnovi uvida u trendove.
U predavanju ćemo raspraviti kako da odaberete najvažnije metrike, pratite njihove trendove i iskoristite ih za upravljanje razvojem vašeg proizvoda. Ako ste ikad poželjeli unaprijediti proces donošenja odluka i bazirati ga na konkretnim metrikama, ovo je predavanje baš za vas.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Ana Roje Ivancic

Agilist IT d.o.o.

Ana je konzultant za DevOps i Agile i specijalist za Azure DevOps Services/Server (ex VSTS/TFS) s preko 15 godina iskustva na polju profesionalnog razvoja softvera. Uvjerena je da pomno odabrana kombinacija agilnih i inženjerskih praksi te integriranih alata pomaže organizacijama ostvariti kontinuiranu isporuku vrijednosti svojim korisnicima. Redovito drži predavanja na domaćim i stranim konferencijama (WinDays, ATD, DevArena, ALM Days, NT Konferenca, Basta!) te tehnološke treninge prilagođene klijentima. Sudjelovala je na raznim svjetskim konferencijama (DevOps Enterprise Summit, DockerCon, Agile, ALM Forum, Build). Nositelj je Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za razvojne tehnologije i licencirani je Scrum.org Professional Scrum Trainer (PST). Posjeduje niz Scrum i Microsoftovih industrijskih certifikata. Diplomirani je inženjer matematike i računarstva te magistar ekonomskih znanosti.

Ognjen Bajic

Agilist IT d.o.o.

Ognjen Bajić je DevOps konzultant i Professional Scrum Trainer s više od 20 godina iskustva u profesionalnom razvoju softvera. Specijaliziran je za Microsoft ALM/DevOps i radi s Team Foundation Serverom (TFS) i kasnije s Azure DevOps od 2004.
Ognjen pomaže timovima i organizacijama kod uvođenja agilnih alata i praksi, automatizacije i optimizacije razvojnih procesa te da ostvare izvrsnost u kontinuiranoj isporuci i DevOpsu. U radu s timovima, uz fokus na tri aspekta DevOpsa, ljude, procese i alate, vodi ih kod uvođenja profesionalnih razvojnih praksi.
Predavao je na nizu konferencija (TechEd, Basta, ALM Days, NT Konferenca, Windays) i radionica. Od 2006. je nositelj Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za Visual Studio i razvojne tehnologije. Posjeduje niz certifikata: PSM I i II, PSD, MCSD: ALM, MCTS:TFS, MCSD.NET, PMP.

Podijelite s prijateljima