Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Upravljanje Android uređajima u poslovnim okruženjima

Zahvaljujući vrlo intenzivnom razvoju Android Enterprise i Android for Work funkcionalnosti sa jedne strane, kao i mogućnosti unutar Microsoft Endpoint Managera (aka Intune) sa druge strane, danas je Android uređaje bilo koje vrste moguće vrlo efikasno i sigurno koristiti u poslovnim okruženjima. Kako se u najvećem broju slučajeva govori o Android telefonima, segmentacija poslovnih i privatnih resursa na uređaju je jako važna. No, kako odlučiti koji enrollment metod je ispravan za vašu organizaciju? Privatni uređaj sa radnim profilom ili poslovni uređaj sa privatnim profilom? Ili možda fully-managed poslovni uređaj? I šta je sa dosadašnjim device administrator pristupom? Ako vas zanimaju odgovori na ova pitanja, te želite vidjeti demo ovih scenarija na stvarnim uređajima, ovo je sesija za vas.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Damir Dizdarević

Logosoft d.o.o.

Damir Dizdarević dugogodišnji je predavač na gotovo svim Microsoft i community konferencijama u regiji. Ima preko 20 godina iskustva u IT-u, pretežno sa Microsoft platformama. Redovno biva odlično ocijenjen od strane publike a teme kojima se najviše bavi su Identity Management, sigurnost i serverske platforme. Autor je brojnih MOC kurseva iz oblasti server i cloud platformi, kao i stručnih članaka u domaćim i stranim časopisima. Nosilac je MVP titule već 11 godina, a od 2017. ima i titulu Microsoft Regional Director, kao jedan od 150 ljudi u svijetu. Trenutno radi kao direktor kompanije Logosoft d.o.o. Sarajevo, jedne od najvećih IT kompanija u BiH. Povremeno piše blog članke na adresi dizdarevic.ba/ddamirblog.

Podijelite s prijateljima