Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Teams vs. Yammer

Microsoft kao tehnološki lider jedan je od prvih koji je prepoznao potrebu za modernizacijom radnih mjesta promjenom radnih navika zaposlenika. Spomenuto, uzročno posljedičnom vezom, direktno utječe na promjenu organizacijske kulture koja se opisuje kao način na koji organizacija radi i funkcionira kroz svoje zaposlenike. Da bi se pak zaposlenici osjećali komforno u tranziciji ka modernom radnom mjestu potrebno je uspostaviti jednoznačne smjernice kako, po kojim temama i uz koje suvremene alate organizacija radi. Predavanje je usmjereno na razumijevanje razlika dostupnih kolaboracijskih alata iz O365 portfelja, operativnog komunikacijskog alata za timski rad Teams i alata koji je namijenjen "širem", organizacijskom i dvosmjernom komuniciranju Yammer. Konkretno, razlike u sadržaju, uključenoj ciljanoj publici, načinu korištenja određenih alata kao i učinkovitom pristupu za adopcijom pojedinog alata od strane zaposlenika.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Mateja Golub

COMBIS d.o.o.

Mateja Golub zaposlena je kao konzultant firme Combis d.o.o.. Primarno je fokusirana na konzalting projekte iz domene interne kolaboracije uz pomoć alata iz Microsoft portfelja. Fokus u projektima je gotovo uvijek na adopciji rješenja od krajnjih korisnika. Prijašnjim radnim iskustvom stekla je praksu u različitim industrijama kroz projekte implementacije MS alata, upravljanja idejama zaposlenika kao i Go To Market strategijama.

Podijelite s prijateljima