Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

"Svi za jednog, jedan za sve! "

Naslovna rečenica koja će nas uvijek podsjetiti na vječno geslo Dumasovih glavnih junaka, mušketira. No, ukoliko bismo ju postavili u kontekst Microsoftovih alata, prvo čega bismo se sjetili su Teamsi.

Posljednje dvije godine Teamsi su od uobičajenog MS alata napredovali do – nezamjenjivog. Početna vizija kreiranja aplikacije koja u jednom prozoru pruža potpun pregled svih ostalih i tako omogućuje neometan rad i efikasnu svakodnevnicu je svakako ostvarena. Osim toga, Microsoft iznimno efikasno osluškuje potrebe svojih korisnika tako da Teamsi iz mjeseca u mjesec postaju sve bolji, brži i korisniji.
Sustavan pregled aktivnosti, lakoća međusobnog komuniciranja, mogućnost dodatnih pohrana i rad u jednom pregledniku, detaljno filtriranje, organizacija timova i opcije Outlook kalendara samo su pojedinačne funkcionalnosti koje podižu aplikaciju na jedan, viši i kvalitetniji nivo.

Cilj ovog predavanja je prikazati kako Teamsi omogućuju prikaz svih potrebnih alata unutar jednog prozora te iznimno smanjuju potrebu za otvaranjem dodatnim aplikacija uključujući i one za aktivan rad poput Worda, Excela ili Power Pointa.

Spomenula sam tek neke od opcija, ali zaključak ne izmiče. Ovime je zaista kreirana situacija u kojoj, bez sumnje, možemo tvrditi da su Teamsi utjelovili rečenicu iz naslova i postali alat koji objedinjuje sve, a pritom ne izostavljajući ni jednog.

Dakle, pojednostavimo – jedan za sve, svi za jednog = Microsoft Teams. 😊

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Katarina Zenko

INFOCUMULUS d.o.o.

Katarina Zenko radi kao konzultant u tvrtci InfoCumulus d.o.o.
Tijekom dosadašnjeg radnog iskustva stekla je znanja na područjima konzaltinga, organizacije, marketinga te istraživanja tržišta.
Trenutni radni fokus usmjeren je na projekte adopcije i change managementa raznih Cloud alata.
Također, InfoCumulus je odnedavno član Span grupe čime joj se dosadašnja ekspertiza i obujam projekata proširio i na druga zanimljiva područja.

Podijelite s prijateljima