Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Stvarne poslovne vrijednosti PowerApps-a

PowerApps omogućuje nam da lako stvorimo novu aplikaciju ili pak proširimo funkcionalnost Dynamics 365 kroz jednostavno sučelje.
Kada smo usporedili životni ciklus PowerApps s tradicionalnim razvojem rješenja, rezultati su izazvali zadovoljstvo uprave i IT odjela, a u korist PowerApps-a.
To nas je natjeralo na razmišljanje o prednostima i poslovnim vrijednostima platforme.
Što smo shvatili i naučili prezentirat ćemo ovdje.
U tom smislu ćemo pokazati što je PowerApps uz opise koraka za stvaranje aplikacije od nule i još bitnije, otkrit ćemo koje su stvarne i primjenjive poslovne vrijednosti uporabe PowerApps-a kao samostalne aplikacije ili kao dio Dynamics 365 sustava.
Predavanje stoga pokriva pregled mogućnosti i značajki PowerApps koji mogu proširiti mogućnosti IT odjela unutar tvrtke te povećati produktivnost i podići usvajanje korisnika, a vrlo često i probuditi maštu i želje uprave i šefova.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Siniša Kezić

Genesis d.o.o.

Siniša Kezić uključen je u Dynamics i Power Platform od njihovog pojavljivanja, pokrivajući sve moguće uloge, od korisnika, developera, arhitekta do konzultanta. Često predaje na brojnim webinarima tehnološkim konferencijama širokom auditoriju sačinjenom od npr. developera, IT stručnjaka do managera ili “decision maker”-a omogućujući im jasno i razumljivo usvajanje tehnologije i novih Microsoft rješenja.

Budući da nije samo certificiran trener i konzultant za Dynamics 365, on svakodnevno radi na mnogim svjetskim projektima Dynamics 365 CE kao arhitekt, savjetnik ili developer. Stoga je njegovo razumijevanje temeljnih Microsoft tehnologija steklo još dublje uvide o cijeloj platformi koje rado dijeli i komunicira s publikom.

Podijelite s prijateljima