Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Smrt appovima, živjele PWA!

Web tehnologije, unatoč svojoj tromosti, napadaju sve više tipova aplikacija i kristaliziraju se kao jedino pravo rješenje, gurajući malo po malo klasične aplikacije iz biznisa. Bacile su oko i na mobilne aplikacije, već nekoliko puta, s upitnim rezultatom. No ne odustaju. Hoće li posljednji pristup zvan Progressive Web Apps biti "the one"? U kojim scenarijima je "no brainer", a u kojima još treba "jesti žganaca"? Što je trivijalno za izvesti, a za što se još moramo pomučiti?

Na stranu teorija, idemo to sve pogledati iz konkretnog primjera! Prođimo zajedno kako to sve skupa izgleda u praksi, iz osobnog iskustva izrade konkretne aplikacije temeljene na ASP.NET Coreu.

0 komentar(a)

Materijali s predavanja

Domagoj Pavlešić

dizzy.hr

Domagoj Pavlešić se bavi programiranjem od školskih dana. Zadnjih petnaestak godina posvetio se web-razvoju, a ponekad napravi izlete i u mobilne i IoT uređaje. Napisao je nekoliko stotina stručnih članaka i pola knjige o razvoju .NET aplikacija. Drži treninge i predavanja po konferencijama u regiji, većinom tehnološke tematike, a ponekad i sudjeluje u njihovoj organizaciji. Jedan je od voditelja korisničke grupe Developers Zagreb i ponosni Microsoft MVP za Visual Studio and Development Technologies. Osnivač je tvrtke Web-ideja d.o.o., poznatija pod brandom dizzy.hr, te servisa Sessionize.com za upravljanje predavanjima na konferencijama. U slobodno vrijeme uživa s obitelji, rado putuje i igra se "sam svoj majstor" po kući.

Komentiranje moguće potvrđenim sudionicima konferencije kroz WinDays aplikaciju.

app.windays.hr

Podijeli s prijateljima