Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Sigurna prijava uz Azure AD Conditional Access

Živimo u izazovno doba kada treba istovremeno biti i fleksibilan za potrebe organizacije, kroz rad s različitih lokacija, s različitih uređaja, operacijskih sustava i platformi, a gdje opet treba štititi pristup poslovnim informacijama. Napadi na korisnički identitet su postali vrlo česti, automatizirani, robusni i kompleksni a gjde sama višestruka autentikacija vjerojatno nije dovoljna. Na predavanju ćemo proći i pokazati, temeljem iskustva iz prakse, razne načine sigurne prijave uz korištenje funkcionalnosti Azure Active Directory Conditional Access u različitim scenarijima, načinima pristupa, granulaciji po korisniku, statusu uređaja, lokaciji prijave i drugo.

U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Hrvoje Kusulja

3 PRO d.o.o.

Hrvoje Kusulja, struč. spec. ing. IT, ujedno i Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Office Servers and Services i Azure te Microsoft Certified Trainer (MCT). Osnivač i operativni direktor tvrtke 3 PRO, Microsoft Gold Partnera specijaliziranog za savjetovanje na IT projektima, sistem integraciju i razvoj na Microsoft platformi, kako za On-premise tako i za Cloud, a ponajviše hibridni modeli. Inače IT sistem inženjere po vokaciji, ali i razvojni u duši, s preko 10 godina iskustva u IT struci uspijeva kvalitetno balansirati najnovija Microsoftova infrastrukturna rješenja s aplikativnim zahtjevima, paralelno radeći na sistem inženjerskim poslovima (IBM Enterprise sustavi, Microsoftova rješenja – Windows Server, Exchange, System Center, Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 i Azure rješenja u oblaku,…). Posljednjih nekoliko godina svoje duboko infrastrukturno znanje usmjerava u kvalitetno vođenje razvojnih projekata, baziranih primarno na Microsoft .NET tehnologiji. Nositelj brojnih Microsoft i IBM certifikata, kao i primatelj raznoraznih nagrada i priznanja još iz srednjoškolskih i studentskih dana (brončana medalja na INPEX 2008, student godine svih 5 godina studija,…). Svjestan fundamentalne važnosti Cloud tehnologija, i načina na koje one mijenjaju naš odnos prema IT rješenjima, maksimalno je posvećen usavršavanju na tom području i pozicioniranjem vlastite tvrtke u odgovarajućem smjeru sa ciljem dugoročnog uspjeha i zadovoljstva svojih korisnika.

Podijelite s prijateljima