Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Prebacite poslovanje u Cloud i proširite ponudu s ALSO Cloud Marketplace platformom

Ovo je sponzorsko predavanje.

Kako upravljati Microsoft Cloud servisima na jednom mjestu.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Igor Gojković

ALSO Croatia d.o.o.

IGOR
GOJKOVIĆ

Cloud/Security Solutions Specialist
ALSO Croatia d.o.o.

Zaposlen u ALSO Hrvatska zadnje 3 godine kao Cloud Specialist pružajući podršku partnerima za Microsoft Modern Workplace, pomoć pri kreiranju cloud arhitekture, migracija i hibridnih riješenja baziranih za Microsoft Azure. Usmjerenost na rješavanje problema i kontinuirano unapređenje čine ga idealnim suradnikom na različitim projektima.

Tokom radnog vijeka stvorio je bogato iskustvo na BI projektima za različita ERP rješenja, razvoju cloud aplikacija i brigu o sigurnosti istih.ALEKSANDAR
SREĆKOVIĆ

PAM Cloud Services

ALSO Croatia d.o.o.


Od 1997. Godine radim u distribuciji softvera radeći sa brandovima Microsoft, IBM, Vmware, Sophos. Tijekom godina rada u prodaji te savjetovanju kod oblikovanja ponuda i pravilnih licenciranja proizvoda surađivao sam sa mnogim tvrtkama u Hrvatskoj i okolnim zemljama. U zadnje dvije godine rada u ASLO Croatia d.o.o. moj fokus kao produkt manager-a su Veeam backup rješenja, Vmware agregacija te vertikalni servisi kroz našu Marketplace platformu.

Aleksandar Srećković

ALSO Croatia d.o.o.

Podijelite s prijateljima