Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

PowerApps Model-Driven – kako napraviti poslovnu aplikaciju bez koda

PowerApps je platforma na kojoj je Dynamics 365 izvorno napravljen. Model-driven aplikacije omogućavaju da se bez koda ili sa malim korišćenjem koda pristupi novoj eri developmenta. Model-driven aplikacije koriste novi Unified Inteface koji omogućava brži i stabilniji rad. U koliko ste upoznati sa Dynamics 365 platformom, svaka model-driven aplikacija će biti unapred laka za korišćenje, a ako znate kao da upravljate entitetima, formama, poljima, onda sam ’development’ u PoweApps Model-driven aplikacijama, nije stran, čak je i veoma poznat.
Na ovoj prezentaciji ću vam pokazati kako to koristeći PowerAps Model-driven možete bez linije koda napraviti funkcionalnu poslovnu aplikaciju, u kojoj bez problema je moguće definisati poslovne procese, na koji način je moguće vašu aplikaciju povezati sa nekim drugim Microsoft aplikacijama, a naravno i sa aplikacijama koje nisu Microsoft-ove. Videćete na koji je način moguće iskoristiti Dynamics 365 entitete u vašoj aplikaciji, kako bi ste dobili što bolje poslovno okruženje za svakodnevni rad.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Marko Totovic

GoPro d.o.o.

Marko Totović je bio glavni urednik ERP Magazina u periodu 2015-2018 godine. U tom periodu je radio i na nekoliko Dynamics NAV i CRM projekata za inostrane naručioce. Od 2017. godine je angažovan u kompaniji Comtrade System Integration u timu zaduženom za implementacije Microsoft Dynamics 365 rešenja. Radom na pripremi i uređivanju ERP Magazina naučio je osnove različitih ERP rešenja koja se koriste u regionu, a u Comtrade-u je stekao prva iskustva u radu sa Microsoft CRM rešenjima.

Svoje prvo predavanje na temu poslovnih rešenja je imao je na konferenici Tarabica. Od 2018. godine je počeo da objavljuje i tekstove vezane za Dynamics 365 i Office 365 rešenja kako na privatnom blogu, tako i na blogu kompanije. Od 2019 godine je deo kompanije GoPro d.o.o. u kojoj je na poziciji CRM/DMS Consultant.

Podijelite s prijateljima