Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Panel: Nema papice bez digitalije

Jeste li znali da Zagrepčani putem aplikacije za dostavu hrane najviše naručuju azijsku hranu i hamburgere, a stanovnici Bukurešta sladoled? To su samo neki podaci iz jednog od nekoliko velikih servisa za online narudžbu hrane. Online narudžbe i dostave hrane u vrijeme korona lockdowna su jednostavno eksplodirale.

Neki restorani morali su preko noći preokrenuti model poslovanja, pretvorivši se u takozvane virtualne restorane. Sve to ne bi bilo moguće bez digitalne podrške. No samo otvoriti digitalne kanale nije kraj, već početak jer s podacima koji se prikupljaju mogu se graditi novi servisi.

Ovaj panel okupit će glavne aktere u dostavi hrane te pronaći odgovor na pitanja o dosadašnjim izazovima te što nam donosi budućnost dostave.

Moderator: Petar Štefanić

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

David Ban Ostić

Bolt Services HR d.o.o.

Kao alumni Zagrebačke škole ekonomije i managementa, David je razvijao svoju karijeru na području savjetovanja, financija i vođenja projekata.

U Bolt dolazi početkom 2019. kao Operations Specialist za područje prijevoza na zahtjev. Nakon inicijalnih uspjeha u tom segmentu, ubrzo je preuzeo i projekt pokretanja usluge dostave hrane za hrvatsko tržište, gdje trenutno obnaša funkciju Country Managera za Bolt Food.

Contact info:
david.ostic@bolt.eu
0989890943

Nebojša Veron

Južni pol d.o.o.

Magistar inženjer računarstva, crypto entuzijast i suosnivač jedine hrvatske food delivery platforme dobartek.hr.

Marko Burcul

Delivery Hero Croatia d.o.o.

Podijelite s prijateljima