Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Otvorimo prostor za kreativniji posao uz pomoć tehnologije

U 2020. mnogi vole primijetiti da podataka i novih tehnologija imamo napretek. No, čim se zagrebe ispod površine, može se vidjeti da većina kompanija kojima je to najpotrebnije ili ne koriste ili tek počinju koristiti tehnologije kako bi automatizirali određena područja poslovanja. Razlog tome je nedostatak use case-ova za tehnologiju i koristi koje se mogu dobiti primjenom. U ovom predavanju možete vidjeti upravo use case-ove koje smo implementirali našim klijentima koji su im pomogli u svakodnevnom poslovanju, oslobodili ih dosadnog i low-value posla te otvorili prostor za kreativniji, high-value posao!

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Kristina Maceković

BonsAI d.o.o.

2018. diplomirala Financijsku i poslovnu matematiku na PMF u Zagrebu. Do 2020. radila u Pragu kao data science konzultant u polju bankarstva u Assisto Consulting, SAS partnerskoj kompaniji. Od 2020. radim u BonsAI kao business analyst i developer na RPA i project manager na data science projektima.

Podijelite s prijateljima