Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Otvaranje

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Željko Krizmanić

Eventa01

Ostala predavanja

Zatvaranje

100 BTH

Igor Pavlekovic

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Igor radi kao Cloud Solution Architect for Security and Compliance u Microsoftu, gdje je zadužen za uspjeh (kako tehnički, tako i poslovni) partnera tvrtke Microsoft. Primarni interesi su mu moderno radno okruženje, kao i sigurnosni sustavi ;)

Ostala predavanja

Zatvaranje

100 BTH

Karla Čurin

/

Karla Čurin je diplomirana grafička dizajnerica, ali i prvostupnica modnog i tekstilnog dizajna, rođena u Zagrebu gdje i živi. Od rođenja je gluha, a kroz život prolazi noseći svoje igračke kao što su slušni aparatići i čita s usana. Kako bi otkrila i slijedila svoju strast, UX/UI dizajn, prošla je trnovit put pun prepreka gdje je bilo uspona i padova. Stekla je iskustvo u struci praksom u URIHO-u, volontiranjem u eSTUDENTu te radom kao grafički web dizajner. Trenutno radi na projektu gdje sa svojom mentoricom unaprjeđuje znanje o UX/UI dizajnu. Sa svojim prototipom mobilne aplikacije koja pomaže ljudima s depresijom ušla je u top 10 finalista na natjecanju „Student DIGI Award 2020#. S govorništvom se prvi put susrela na TEDxKoprivnica konferenciji i osjetila kako je vrlo sretna kad može motivirati druge da „preskoče“ svoje prepreke koliko god one izgledale veliko u tom trenutku i postignu svoj uspjeh. Smatra da svatko tko se trudi može uspjeti, no da treba imati i strategiju kako bi se došlo do željenog cilja. U slobodno vrijeme piše putopise i uživa u putovanjima i u glazbi bez koje ne može zamisliti dan.

Podijelite s prijateljima