Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Omogućite zaposlenicima digitalizaciju procesa korištenjem Power Platform

Power Platform omogućuje osobama željnim optimizacije procesa jednostavno kreiranje aplikacija koje će digitalizirati, automatizirati procese bez potrebe za pisanjem koda. Jedinstvena low (no) code platforma spaja usluge Office 365, Dynamics 365, Azura i pruža neviđene mogućnosti integracije raznih servisa. U ovom predavanju ćemo prikazati na koji način iskoristiti Office 365 alate, Power Platform i Dynamics 365 Busines Central kako bi se optimizirao proces odobravanja, kreiranja dokumenata i čak knjiženja dokumenata jednim klikom dok se odmarate u vašem omiljenom mjestu.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Renato Fajdiga

Axilis d.o.o.

Renato Fajdiga još od studentskih dana svoje interese pokazuje prema poslovnim procesima i njihovoj podršci putem informacijskih sustava pa tako i kreće sa upoznavanjem ERP sustava. Kao konzultant za modul logistike, radeći na projektima i pružajući korisnicima podršku u radu stječe znanje i vještine u području migracije podataka, integraciji sa raznim vanjskim sustavima kao i definiranju korisničkih potreba i želja unutar ERP sustava.

Trenutno svoje ERP vještine brusi u tvrtki Axilis gdje radi na implementaciji Dynamics 365 Finance and Operations rješenja.

Veliki je zaljubljenik u nove tehnologije i objedinjavanje istih unutar zajedničkog kišobrana, autor je mnogobrojnih objava na blogu o Dynamics NAV i Business Central, aktivno sudjeluje u Dynamics communityu te je od listopada 2018 proglašen MVPem za poslovne aplikacije.

Marin Deur

BE-terna d.o.o.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. U tvrtki BE-terna radi na poziciji arhitekta rješenja. Višegodišnji je predavač na različitim tehničkim konferencijama u regiji (Advanced Technology Day, Microsoft Dynamics 365 Day, Sinergija, Tarabica, Windays).

Podijelite s prijateljima