Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Nigdje nema tako dobrih podataka kao na produkciji

Ovo je sponzorsko predavanje.

Kako identificirati osjetljive podatke na produkcijskoj bazi? Kada govorimo o velikim produkcijskim bazama problematika nije samo vezana za identifikaciju osjetljivih podataka, nego i dugotrajan proces anonimizacije istih. Je li uopće moguće skratiti vrijeme maskiranja velike produkcijske baze?
Izvodi li se maskiranje pri svakoj iteraciji razvoja softvera ili svakoj drugoj? Može li maskiranje s BizDataX alatom pronaći svoje mjesto u DevOps procesu?

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Zoran Šantek

EKOBIT d.o.o.

Zoran se vratio nakon 5,5 godina izbivanja u “matično jato” u Ekobit gdje je bio od davne 1998. godine. Preko sistem administratora i C++/.NET/SQL developera te voditelja projekta, trenutno je dosegnuo status Customer Care Manager - zadužen je za zadovoljnog klijenta i pouzdanu anonimizaciju podataka. Širokim spektrom znanja (ne-tehničkim i tehničkim), uspijeva doskočiti problemima na koje nailazi u realnim okruženjima, a svi koji su to probali, znaju o čemu govori. U slobodno vrijeme, živeći na pitoresknom sjeveru Lijepe naše, uživa u aktivnostima u prirodi, planinarenju, bicikliranju i trčanju, zajedno s svojom familijom.

Podijelite s prijateljima