Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Networking: Efikasna digitalna rješenja kao odgovor na globalne promjene

Osnovan 1975. godine, Microsoft je predvodnik na svjetskom tržištu uređaja i usluga koje pomažu osobama i tvrtkama u ostvarivanju svog punog potencijala. U svom je djelovanju Microsoft nadahnut svojim korisnicima, odnosno njihovim korištenjem Microsoftovih proizvoda u pronalaženju kreativnih rješenja za razne poslovne probleme, za razvoj naprednih ideja te za povezanost s onime što im je važno. U radu s tvrtkama, Microsoft im pomaže prilagoditi se tempu globalnih promjena i efikasno odgovoriti na njih u vidu digitalne transformacije – omogućuje im nanovo osmisliti svoje proizvode, infrastrukturu i modele rada, sve kako bi povećale svoj potencijal, ubrzale rast i ostvarile konkurentsku prednost na tržištu.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko ste zainteresirani za online networking, prijavite se što prije jer je broj sudionika ograničen i popunjava se po principu što brže prijave (first come, first served).

Kako se prijaviti? Dodajte Networking by Microsoft u svoje favorite tako što ćete kliknuti na “Dodaj u moja predavanja” – dodavanjem networkinga u svoje favorite ste se ujedno prijavili za sudjelovanje (imajte na umu da morate biti logirani na www.windays.hr kako biste networking dodali u svoja predavanja, odnosno u svoje favorite). Ukoliko je networking već popunjen, dobit ćete automatsku poruku te ga nećete moći dodati u svoje favorite.

Kada se uspješno prijavite, sat vremena uoči početka networkinga dobit ćete na e-mail poziv na Teams sastanak putem kojeg ćete moći pristupiti networkingu.

Lejla Hadžiabdić

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Podijelite s prijateljima