Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Networking: arhitektura modernih sustava

Damir Dobrić dugogodišnji je poduzetnik i jedan od najcjenjenijih europskih softverskih arhitekata. Također je ponosni nositelj dviju prestižnih Microsoftovih community titula – Most Valuable Professional te Microsoft Regional Director. Njegovo znanje i iskustvo pokrivaju široki spektar tehnologija prije svega Microsoftovih Cloud rješenja, posebice Azurea. Ako vas zanima softverska arhitektura, budućnost velikih distribuiranih sustava, umjetna inteligencija i slične moderne teme, Damir je svakako osoba s kojom se isplati o tome razgovarati.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko ste zainteresirani za online networking, prijavite se što prije jer je broj sudionika ograničen i popunjava se po principu što brže prijave (first come, first served).

Kako se prijaviti? Dodajte Networking by Microsoft u svoje favorite tako što ćete kliknuti na “Dodaj u moja predavanja” – dodavanjem networkinga u svoje favorite ste se ujedno prijavili za sudjelovanje (imajte na umu da morate biti logirani na www.windays.hr kako biste networking dodali u svoja predavanja, odnosno u svoje favorite). Ukoliko je networking već popunjen, dobit ćete automatsku poruku te ga nećete moći dodati u svoje favorite.

Kada se uspješno prijavite, sat vremena uoči početka networkinga dobit ćete na e-maila poziv na Teams sastanak putem kojeg ćete moći pristupiti networkingu.

Damir Dobric

daenet GmbH

https://about.me/damirdobric

Ostala predavanja

Microservices with 'dapr' and 'tye'

300 TEH

Podijelite s prijateljima