Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

MS ATA u Oblaku – odozgora se vidi bolje

Iako ATA kao rješenje postoji već nekoliko godina, razvoj tehnologije nije ju ostavio po strani. Umjesto da bude jedna od usamljenih "kutija" u IT sustavu, ATA je krenula u Oblak kako bi iskoristila sve njegove prednosti. ATA u Oblaku omogućuje sinkronizaciju s ostatkom Mcrosoftovog security arsenala te administratoru daje jasniju sliku o tome što se događa u sustavu, pogotovo kada su u pitanju neželjeni posjeti hackera i ostalih korisnika namjernika. Kako to izgleda u stvarnosti, isprobali smo u našem okruženju, a ovo su naša iskustva.

0 komentar(a)

Materijali s predavanja

Zlatan Stilinović

PBZ d.d.

Na životnoj prekretnici, prilikom odabira između toga da budem kuhar ili da se bavim nečim vezanim za studij elektrotehnike odabrao sam ovo drugo. Sada kuham za osobni gušt, a za život zarađujem administracijom IT sustava s naglaskom na sigurnosna rješenja. Svakodnevno na posao dolazim biciklom i veselim se novim izazovima koje pred nas stavljaju hackeri.

Mate Matijašević

PBZ d.d.

Formalno zaposlen u velikoj financijskoj instituciji gdje se bavi raznim poslovima u domeni operativne sigurnosti. Zaljubljenik u žestoku glazbu, hranu i nevidljivost.

Komentiranje moguće potvrđenim sudionicima konferencije kroz WinDays aplikaciju.

app.windays.hr

Podijeli s prijateljima