Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

MLOps - Let's automate our machine learning development process

Već nam na uši izlazi pojam DevOps. Na taj "buzzword" smo se navikli i prihvatili ga kao nešto dobro, što nam pomaže u svakodnevnom procesu razvoja naših aplikacija. Znamo automatizirati buildove i releasove istih, kolaborirati unutar timova preko različitih alata i dižemo našu efikasnost i produktivnost iz dana u dan. Gdje su machine learning sustavi u cijeloj toj priči? Kako data scientisti i tradicionalni aplikativci mogu lakše i bolje surađivati u razvoju modernih kompleksnih sustava? MLOps nam daje odgovore na ta pitanja. Pokazati ćemo kako nam taj dio Azure DevOps Server platforme nudi mogućnost automatizacije cijelog development procesa ML modela i integracije sa ostatkom sustava.


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Mario Pilija

COMMINUS d.o.o.

Profesor fizike i informatike koji je zaokrenuo životni put u IT smjeru prije 10 godina. Od tada radi na raznim projektima custom developmenta u različitim rolama - počevši od tradicionalnog developera preko solution arhitekta do Team Lead-a. Glavna okupacija zadnjih par godina mu je provođenje modernih DevOps praksi na razini kompanije.

Podijelite s prijateljima