Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Migracija kompleksne .NET Framework aplikacije (Windows server) na .NET Core (Linux)

Jedna od glavnih značajki .NET Corea, osim otvorenog koda, jest podrška različitih računalnih platformi i operacijskih sustava. Na ovom predavanju pokazat ćemo proces migracije i moguće prepreke koje se pojavljuju prilikom prebacivanja složenog C# projekta iz .NET Frameworka u .NET Core. Predavanje i primjeri će se bazirati na projektu tvrtke IN2 grupe za zatvorske i probacijske sustave (WPF desktop aplikacija). Prikazat ćemo kako je i na koji način migriran projekt koji se temelji na CSLA frameworku i Entity Frameworku, te na koji način su zamijenjeni WCF servisi kako bi se ASP.NET web aplikacije mogle migrirati s Windows na Linux Server.


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Davor Vučina

IGEA d.o.o.

Davor Vučina je softverski inženjer s višegodišnjim iskustvom u informacijskim i komunikacijskim tehnologijama. Informatika ga zanima još od osnovne škole, stoga nakon završene Gimnazije Daruvar upisuje Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu na kojem je diplomirao smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo. Trenutačno radi kao lead developer u Microsoft razvojnom timu u IGEA d.o.o., članici IN2 grupe, u Varaždinu. U slobodno vrijeme obilazi rock i metal festivale diljem Europe, planinari, sudjeluje na hackathonima, pub kvizovima i dev meetup-ima.

Podijelite s prijateljima