Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Microsoft Teams vs SharePoint Team Site

Za Microsoft 365 karakteristično je velika količina servisa na koje krajnji korisnici nisu naviknuti. U prošlosti, ti servisi bili su rezervirani samo za velike i bogate tvrtke, danas su dostupni svima.
Često su korisnici zbunjeni različitim nazivima za sličan servis i u konačnici ga odbijaju koristiti. Kroz predavanje bi objasnili dva.
Microsoft Teams je prihvaćen proizvod koji se koristi u tvrtkama, no što je SharePoint Team Site. Koje su poveznice sa Microsoft Teams-ima, koja je razlika, a koje su sličnosti. Kako integrirati te dvije mogućnosti unutar Microsoft 365 i da li je moguća suradnja. Kroz demo, pokušali bi demistificirati i objasniti koja je razlika i koja je sličnost tih korisnih alata za kolaboraciju i kako ih je moguće upregnuti da vam pomažu u vašem radu. Prednost je mogućnost izbora načina suradnje sa svojim kolegama kroz jedan od ova dva spomenuta načina da bi došli o istih rezultata

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Tomislav Lulić

Cloud Consulting

Trudbenik IT industrije više od dvadeset godina, no ni to mu nije dosta, već se prije nekoliko godina počinje baviti računarstvom u oblaku, popularni Cloud. Glavna preokupacija mu je Office 365 ili po novome Microsoft 365 i pripadajuća rješenja kao i Azure. Uz spomenuto, dugi niz godina bavi se, primjenom u praksi, metoda upravljanja IT resursima i procesima kao i upravljanjem životnim ciklusom softvera i Microsoft licenciranjem. Od nedavno i certificirani ISO 20000/27001 auditor. Uz sevdah, rock'n'roll i hurmašice liječi ranjenu dušu, a hokej na ledu je tiha strast. Antistres terapija najčešće uz redanje tanjura, žlica i vilica u mašinu za pranje posuđa.Nositelj titule Microsoft MVP Office Apps and Services, voditelj ITPro i EDU MS Community grupa u Zagrebu. Povremeno napiše koju riječ pohvale za Microsoft proizvode u računalnim časopisima i pomaže korisnicima da ih lakše koriste. Gostujići predavač na Visokom učilištu - Algebra

Podijelite s prijateljima