Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Microsoft 365 Intune komponenta za upravljanje uređajima

Upravljanje mobilnim uređajima i računalima, nije jednostavno. Posebno zato, jer su mobilni korisnici danas, uglavnom svi, a time su i izazovi veći. Organiziranjem sigurnosnih pollitika, dinamičkim grupama i dodjelom prava na pristup dokumentima i aplikacijama osiguravamo poslovanje i podatke.
Kako vam Microsoft 365 olakšava upravljanje uređajima kao i zaštitu podataka na njima, saznajte kroz demo na predavanju.

0 komentar(a)

Materijali s predavanja

Tomislav Lulić

Cloud Consulting

Trudbenik IT industrije više od dvadeset godina, no ni to mu nije dosta, već se prije nekoliko godina počinje baviti računarstvom u oblaku, popularni Cloud. Glavna preokupacija mu je Office 365 ili po novome Microsoft 365 i pripadajuća rješenja kao i Azure. Uz spomenuto, dugi niz godina bavi se, primjenom u praksi, metoda upravljanja IT resursima i procesima kao i upravljanjem životnim ciklusom softvera i Microsoft licenciranjem. Od nedavno i certificirani ISO 20000/27001 auditor. Uz sevdah, rock'n'roll i hurmašice liječi ranjenu dušu, a hokej na ledu je tiha strast. Antistres terapija najčešće uz redanje tanjura, žlica i vilica u mašinu za pranje posuđa.Nositelj titule Microsoft MVP Office Apps and Services, voditelj ITPro i EDU MS Community grupa u Zagrebu. Povremeno napiše koju riječ pohvale za Microsoft proizvode u računalnim časopisima i pomaže korisnicima da ih lakše koriste.

Komentiranje moguće potvrđenim sudionicima konferencije kroz WinDays aplikaciju.

app.windays.hr

Podijeli s prijateljima