Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Microsoft 365 automatizacija poslovanja i upravljanje Outlook potpisima

Ovo je sponzorsko predavanje.

Centralizirano upravljanje email potpisima je čest zahtjev marketinga i prodaje u tvrtkama koje komuniciraju sa svojim kupcima putem email poruka. Microsoftove investicije u Javascript/Typescript tehnologiju (npr. nedavna kupnja Github i NPM za preko 7 milijardi dolara) omogućile su nam izradu aplikacije za centralno postavljanje potpisa Sign.UseWise.App koja radi na Office 365 i on-prem verzijama Outlooka na svim platformama koje Microsoft Office podržava (Windows, OSX, Android, iOS, …). Rad od kuće postavlja i dodatne zahtjeve za planiranje i upravljanje odlučivanjem pa ćemo iskoristiti priliku da kažemo i nekoliko riječi o tim rješenjima koje smo razvili za naše korisnike.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Mladen Baranek

Miadria d.o.o.

Od 2014. godine radi kao tehnički direktor u Miadria d.o.o. gdje koordinira uvođenje i migracije uredskog poslovanja, podatkovne mreže i aplikacija sa lokalnih poslužitelja na rješenja u oblaku. Ima bogato ICT iskustvo iz Deutsche Telekom grupe a zadnjih nekoliko godina radio je na razvoju i primjeni rješenja u oblaku za digitalizaciju poslovanja. Certficiran je za Microsoft Azure platformu a posjeduje i certifikate za Amazon, IBM i Google rješenja u oblaku.

Podijelite s prijateljima