Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Koristite Power BI bez user licenci

Kako je moguće koristiti Power BI bez da kupujete licence za svakog pojedinačnog usera, te uz to sami odredite gdje će se vaši reporti i dashboardi renderirati?Power BI embedded omogućuje kreiranje reporta te njihovo embedanje kroz sučelje web aplikacije. Pomoću nje je moguce dodjeliti pristup svim korisnicima, kojima je potreban, bez pojedinačnog licenciranja. Demonstrirati ćemo kako setupirati i konfigurirati sve potrebne komponente i servise za ostvarivanje ovog scenarija.


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Bojan Grubić

SysKit d.o.o.

Veliki ljubitelj mljevenog mesa i nesuđeni Windows Phone developer. Developmentom se bavi sedam godina. Trenutno zaposlen u kompaniji SysKit kao Software Engineer, gdje ima priliku baviti se rješavanjem problema enterprise korisnika na svjetskoj razini koristeći cutting edge tehnologije, i pomagati im pri unapređenju poslovanja.

Podijelite s prijateljima