Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Kako strojnim učenjem optimizirati planiranje zaliha u ERP sustavu

Umjetna inteligencija i strojno učenje nesumnjivo mijenja budućnost ERP sustava i zasigurno će imati utjecaj na poslovanje u budućnosti bez obzira na veličinu i industriju tvrtke. Razvoj umjetne inteligencije je, drugim riječima, razvoj koji tvrtke trebaju kako bi ostale učinkovite i konkurentne. Strojnim učenjem uvelike se uvodi podatke u samo rješavanje problema. Na predavanju će se prikazati kako riješiti probleme sa planiranjem zaliha uz algoritam strojnog učenja. Unutar Azure Machine Learning studija biti će prikazano kako je kreiran vlastiti model na temelju kojeg je Business Central predviđao kada će zaliha artikala postići kritičnu vrijednost odnosno koliko je predviđanje prodaje u zadanom budućem razdoblju.


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Milan Milinčević

BE-terna d.o.o.

Solution Engineer u BE-Terni koji je fokusiran na Business Central. Zanimaju ga nove tehnologije i alati, a u slobodno vrijeme i .NET projekti.

Marin Deur

BE-terna d.o.o.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. U tvrtki BE-terna radi na poziciji arhitekta rješenja. Višegodišnji je predavač na različitim tehničkim konferencijama u regiji (Advanced Technology Day, Microsoft Dynamics 365 Day, Sinergija, Tarabica, Windays).

Podijelite s prijateljima