Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Kako najnovijim phishing napadima hakirati sve korisnike, čak i one koji koriste 2-faktorsku autentifikaciju (2FA)?

2-faktorska autentifikacija (2FA) temeljena na notifikacijama i jednokratnim kodovima koje korisnici dobivaju putem smartphone aplikacija, SMS-a ili e-maila ubrzano se uvodi kao jedan od najznačajnijih faktora zaštite korisnika od cyber napada, a posebno phishinga.

Na današnjem predavanju Ivo će nam objasniti, ali i pokazati kroz demo kako novi oblici real-time phishing napada s lakoćom probijaju ova postojeća rješenja za 2FA i predložiti neka rješenja kako bismo se od istih obranili. Metode ovakvih napada, ali i njihovo sprječavanje upravo su bili predmet njegova doktorskog studija na Sveučilištu u Oxfordu, a ujedno su i razlog pokretanja startupa kojeg Ivo vodi na relaciji Oxford-Zagreb s ciljem zaštite od stalno evoluirajućih cyber napada.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Ivo Sluganovic

PhishAR

Ivo Sluganović osnivač je i CEO startupa PhishAR te postdoktorski istraživač na Sveučilištu u Oxfordu. Područje interesa te proizvodi koje PhishAR razvija fokusirani su na informacijsku sigurnost korištenjem strojnog učenja, računalnog vida i proširene stvarnosti. Prije Oxforda, Ivo je osvajao brojne nagrade na natjecanjima iz programiranja, pokrenuo i bio CTO startupa Vibby te bio na tri prakse u Facebooku i Googleu.

Podijelite s prijateljima