Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Izazovi migracija on-prem servisa u Azure

Jedan od najvećih izazova prebacivanja bilo kojih servisa u Azure Cloud uglavnom nije tehničkog karaktera. Pitanja koje treba adresirati jesu ona o sigurnosti, dostupnosti, troškovima, upravljanju i monitoringu na Azure-u i ukazati na prednosti u odnosu na tradicionalan On-Prem pristup. U okviru predavanja biće pokriven scenario kod krajnjeg korisnika uz demonstarciju kritičnih tehnologija.

U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Oliver Nikolic

Comtrade System Integration

IT consultant sa preko 10 godina iskustva u dizajniranju i implementaciji kompleksnih ICT rešenja.
Oliver poseduje veliko znanje i iskustvo u oblasti infrastrukturnih tehnologija i virtualizacije, naročito u domenu cloud tehnologija sa naglaskom na implementaciji Microsoft Azure i OMS rešenja.
Kroz proaktivan stav i duboku tehnološku ekspertizu, pruža kontinuiranu podršku internim i eksternim IT stejkholderima. Kao timski igrač, često organizuje edukativne radionice kako bi svoje znanje i iskustvo podelio sa kolegama.
Tokom svoje bogate karijere u Comtrade-u, Oliver je učestvovao u mnogobrojnim značajnim IT projektima među kojima su primena Office ProPlus rešenja za vodeću kompaniju iz oblasti nafte i gasa, Centralni registar za kljenta za javnog sektora, kao i Active Directory migracija za veliku telekomunikacionu kompaniju.

Dušan Stamenković

Comtrade System Integration

Podijelite s prijateljima