Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Dynamics 365 Customer Insights: ultimate 360 view

Customer Insights spada u novije članove Dynamics familije, no osim pomalo zbunjućeg imena, dijeli vrlo malo s postojećim portfeljem poslovnih aplikacija. Radi se o tehnološki naprednom rješenju koje predstavlja iskorak u novi teritorij van core funkcionalnosti platforme, fokusirajući se prvenstveno na dvije stvari, podatke i umjetnu inteligenciju, pri čemu je krajnji cilj identifikacija jedinstvenog profila potrošača.
Dodatno, fokus je na naprednim poslovnim korisnicima te se time Customer Insights uklapa u low code no code filozofiju koja se proteže i kroz ostale proizvode platforme. Upoznajte se s osnovnim karakteristikama i funkcionalnostima kroz prezentaciju i demo.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Antonio Vlasic

SPAN d.d.

Antonio Vlašić radi kao senior CRM konzultant u tvrtki Span gdje sudjeluje u raznim projektima u kojima se prvenstveno bavi rješenjima na Power Platformi. Prije nego je prešao u okrilje Microsoftove tehnologije, iskustvo je prikupljao na implementaciji raznih BI i DWH rješenja. Diplomirao je na FER-u, a nekoliko godina kasnije i magistrirao na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Podijelite s prijateljima