Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Beey, pčela radilica svakoga grada: administracija radi pametnije, a ne više

Višesatne sjednice, beskrajno duga papirologija, nužnost pravovremenog informiranja i potreba za izradom multimedijalnih materijala dostupnih osobama s invaliditetom, dio su svakodnevice administrativnih radnika. Magnetofoni, diktafoni, deseci potrošenog papira, puštanje i pauziranje zvučnog zapisa, pretipkavanje sadržaja i nakon radnog vremena te slanje povratnih informacija sa tjedan, dva ili više zakašnjenja, pali su u zaborav kad se na tržištu pojavio „Beey“. Ušteda vremena i čovjeka, optimizacija radnog procesa, prednosti su platforme „Beey“. Učitavanje, preslušavanje i transkripcija zvučnih i video zapisa; uređivanje, oblikovanje i pohrana transkripta; jednostavna izrada titlova za video materijale; pregled svih obrađenih zvučnih i video snimki – sve na jednome mjestu i to na jednom od ponuđenih 18 jezika.

Tomislav Zastavnik

NEWTON Technologies Adria

Magistar ekonomije po struci s višegodišnjim iskustvom rada u ljudskim resursima u različitim kompanijama od kojih se izdvajaju Raiffeisen banka, INA te NEWTON Technologies Adria. U prosincu 2019. godine se pridružuje kompaniji NEWTON Technologies Adria u odjelu za odnose s klijentima.

Alisa Šćukanac Matić

NEWTON Technologies Adria

Podijelite s prijateljima