Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Azure Event Grid

Serverless platforma postaje sve popularnija za razvoj aplikacija, a Microsoft je proširio svoju ponudu još jednom uslugom koja podržava event-driven razvoj aplikacija. Uz postojeće serverless usluge, Functions za izvršavanje koda, Logic Apps za orkestraciju workflowa, Event Grid je bila 'karika koja nedostaje'. Ova usluga je centralno mjesto za upravljanje usmjeravanjem svih događaja nad resursima na Azureu ili negdje drugdje.
Na predavanju uz demonstraciju saznajte što je Event Grid, kakav je u usporedbi sa ostalim messaging uslugama i kako ga koristiti u razvoju.

0 komentar(a)

Materijali s predavanja

Branko Vlaisavljević

EKOBIT d.o.o.

Magistar informatike. Radi u Ekobitu kao razvojni inženjer na .NET platformi. Predavao je više puta na WinDaysima i DevAreni. Nositelj je Microsoft MCSD i MCSA certifikata, te CSD i CSM certifikata iz područja agilnih pristupa razvoju softvera. Sudjelovao je na više uspješnih projekata razvoja web softvera za istaknute financijske institucije u Hrvatskoj, kao i na high-tech projektima, primjerice na razvoju BizDataX-a, Ekobitovog alata za maskiranje podataka. Trenutno kod klijenta sudjeluje u razvoju nove platforme za podršku projektima od iznimne strateške važnosti. U Brankovo uže područje interesa spadaju nove tehnologije i alati koji podržavaju ubrzani razvojni proces i isporuku softvera. Slobodno vrijeme koristi za druženje, putovanja, čitanje i odmor.

Komentiranje moguće potvrđenim sudionicima konferencije kroz WinDays aplikaciju.

app.windays.hr

Podijeli s prijateljima