Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Automatizacija procesa u poslovanju – kako iskoristiti servise da rade umjesto vas?

U današnje vrijeme tvrtke koje žele ostati ukorak s vremenom moraju preispitati svoje interne i eksterne procese jer jedino na taj način mogu ostvariti svoju digitalnu budućnost. Upravo u tom procesu neizbježna je transformacija poslovanja tvrtke. Tvrtke se u određenim poslovnim procesima moraju odreći izravne ljudske kontrole i trebaju se osloniti na servise i programe koji pokreću sustave. AI Builder je novi alat Power Platform koji omogućava korisnicima bez znanja o programiranju ili vještina o analizama podataka, stvaranje moćnih AI modela koji mogu pomoći automatizaciji poslovnih procesa u tvrtkama. Na predavanju ćemo pojasniti osnovne vrste modela koje se mogu primjenjivati u svakodnevnom radu, a u demo ćemo prikazati kako pojedine modele iskoristiti u optimizaciji i automatizaciji poslovnih procesa preko dodatnih alata Power Apps, Power Platform sa integracijom u Dynamics 365 Business Central.

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Marin Deur

BE-terna d.o.o.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. U tvrtki BE-terna radi na poziciji arhitekta rješenja. Višegodišnji je predavač na različitim tehničkim konferencijama u regiji (Advanced Technology Day, Microsoft Dynamics 365 Day, Sinergija, Tarabica, Windays).

Milan Milinčević

BE-terna d.o.o.

Solution Engineer u BE-Terni koji je fokusiran na Business Central. Zanimaju ga nove tehnologije i alati, a u slobodno vrijeme i .NET projekti.

Podijelite s prijateljima