Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

AI Product Develoment - how to succeed?

Sudeći po onome kako se tvrtke sve češće reklamiraju, kao i po onome što se čuje iz medija, ispada da je umjetna inteligencija danas skoro pa “na svakom koraku”. Ili, bolje rečeno, u svakom proizvodu!No usprkos tome, na tržištu je relativno uzak krug SW proizvoda u kojima se AI doista i primjenjuje. Naravno, ovdje se ne misli na “velike igrače” u čijim vam proizvodima AI svakodnevno pomaže pisati mailove ili vam predlažu proizvode koje, ako niste znali, sigurno želite kupiti :)Ovdje se misli na sve one ostale SW proizode koje većina nas svakodneno koristi u svom radu, a u kojima nema ni traga AI-u koji bi nam pomagao u našem poslu. Zašto je tome tako? Odgovor je jednostavan - zato što takvi proizvodi još uvijek nisu razvijeni.U ovom predavanju pozabavit ćemo se izazovima u razvoju proizvoda baziranih na umjetnoj inteligenciji (AI) te kako ih izgraditi “na ispravan način”. Ironično je koliko se ova industrija zapravo mući pronaći primjenu umjetne inteligencije usprkos svim njezinim očitim prednostima. Zašto je tome tako? Dođite i saznajte!

Materijali s predavanja

  • Dostupno samo sudionicima konferencije. Molimo prijavite se.

Maja Rus

Undabot d.o.o.

Diplomirala je računarstvo na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2004. godine i od tada se bavi razvojem poslovnih sustava.
Iza sebe ima niz uspješnih projekata kao voditelj razvoja poslovnih rješenja i voditelj projekta u različitim poslovnim vertikalama kako u privatnom tako i u javnom sektoru.
O ALM i arhitekturalnim temama održala je već niz predavanja na domaćim konferencijama (Windays, ATD).
Trenutno radi kao PM na projektima za razvoj i implementaciju IT rješenja.
Od ne-IT aktivnosti voli skijanje, pilates i jogu.

Podijelite s prijateljima