Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Marina Jurić

NEWTON Technologies Adria

Marina Jurić

Marina Jurić je magistra novinarstva, diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu na smjerovima Politička komunikacija i Odnosi s javnošću. Za vrijeme studentskih dana počela je stjecati iskustvo radom u različitim vrstama medija. Kasnije se u području odnosa s javnošću fokusirala na promociju putem društvenih medija, prateći najnovije komunikacijske trendove i osmišljavajući kreativne promotivne kampanje.
Zaokret u novo područje interesa ostvaruje 2017. kada se pridružuje timu tvrtke NEWTON Technologies Adria gdje trenutno kao Asistent Upravi radi na uvođenju i prilagodbi tehnologije za pretvaranje govora u tekst za klijente na području Republike Hrvatske u sektoru zdravstva i pravosuđa. Navedeno uključuje provođenje radionica i edukacija o primjeni i korištenju tehnologije za velike grupe korisnika (teorijska i praktična znanja), individualne edukacije krajnjih korisnika te prvu liniju tehničke podrške klijentima. Ističe prodajne aktivnosti, prezentiranje i savjetovanje klijenata o načinu implementacije tehnologije pretvaranja govora u tekst u skladu s njihovim specifičnim potrebama.

Podijelite s prijateljima