Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Ivana Mandušić Hrupački

A1 Hrvatska d.o.o.

Ivana Mandušić Hrupački

Ivana Mandušić Hrupački diplomirana je ekonomistica s više od 15 godina iskustva u telekom industriji, u područjima razvoja proizvoda u marketingu, razvoja korisničkih kanala podrške s naglaskom na digitalno korisničko iskustvo, te u području poslovne i digitalne transformacije, agilnog načina rada i strategije.
U svojoj karijeri vodila je velike timove i upravljala odjelima s preko 120 zaposlenika što joj je donijelo veliko iskustvo u razumijevanju izazova koje promjene donose i kako ih ljudi percipiraju. Posljednje četiri godine Ivana radi kao menadžer za digitalnu transformaciju u A1 Hrvatska gdje upravlja kros-funkcionalnim programom kroz koji stječe i primjenjuje znanja o novim tehnologijama i oblicima rada u velikim korporacijama te ima pregled svih većih promjena koje digitalna transformacija u korporaciji donosi. Teme koje se danas nalaze u programu transformacije jednog telekoma protežu se od programa "Novo Normalno" - kako se brzo prilagoditi promjeni u nepoznatom, do koordinacije svih slučajeva umjetne inteligencije u poslovnom okruženju, definiranje sadržaja internih i eksternih Meet-Upova, identificiranja novih digitalnih vještina, definiranje strategije izgradnje novih vještina budućnosti, employer branding inicijative, te mnoge druge.
Također, Ivana već četiri godine vodi inicijativu uvođenja agilnog načina rada u kojem trenutno radi 15 kros-funkcionalnih timova.

Podijelite s prijateljima