Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Antonia Šimunović

InSky Solutions d.o.o.

Antonia Šimunović

Poslovna savjetnica tvrtke InSky Solutions, izrazito mlade kao organizacija, s vrlo iskusnim pojedincima, jako uigrane kao tim i već sada globalno nagrađivane kao ideja. Tvrtka InSky Solutions osnovana je krajem 2016.godine s misijom digitalne transformacije tvrtki u klijent–centrične lidere.

Preddiplomski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji (FMTU), magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Menadžersku informatiku sa temom diplomskog: „Analiza digitalnog poslovnog modela Tesla Motors-a usporedbom s konkurentima“.

Kao poslovna savjetnica trenutno odgovorna za izgradnju poslovnih odnosa s postojećim i potencijalnim korisnicima te vođenje više aktivnih projekata implementacije CRM-a i vlastitih poslovnih rješenja: TourismInSky, ContactInSky, LoyaltyInSky, RealestateInSky i RetailInSky.

Članica globalno nagrađivanog tima čiji rad je rezultirao priznanjima poput „Most Innovative ICT Hotel Solution“, odnosno nagradom za najinovativnije ICT rješenje u hotelskoj industriji na Best Stay konferenciji 2017.g te nagradnom “Euro Cloud best horizontal solution reward” za najbolje horizontalno cloud rješenje u Europi.

Podijelite s prijateljima