Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Windows as a Service - i što mi tu možemo?

Windows 10 donio je brojne promjene i to je svima jasno. No osim standardnih, kozmetičkih (Windows Explorer u crnoj boji), funkcionalnih (korištenje ctrl+C/ctrl+V u CMD-u) ili dnevno operativnih (Candy Crush Saga na dohvat ruke) poboljšanja, Windows 10 je IT publici donio nove načine za instalaciju i održavanje. Sve to dovodi do nužne promjene u razmišljanju i pristupu uz pitanje kako prijašnjih 1-3 godine potrebnih za uvođenje novog operativnog sustava skratiti na 1-3 mjeseca. Ako vas zanima što je to Windows as a Service, kako to utječe na vas i možda najbitnije, što vi tu možete napraviti, svakako dođite na ovo predavanje.

Domagoj Pilčik

SPAN d.o.o.

Domagoj Pilčik trenutno je zaposlen u Span-u kao voditelj internacionalnog Network, Deployment & Monitoring odjela. Zajedno sa svojim timom, pomaže korisnicima diljem svijeta pri nadzoru i održavanju njihove infrastrukture. Glavni interesi su mu upravljanje klijentskom infrastrukturom u enterprise okruženjima.