Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

The first-hand difference between running a Services and Product business

Nothing has changed the world in the past couple of decades more than software. Typically, software companies come in one of two camps - a service-based or a product-based business. Although both kinds are tech companies, the differences between running them are huge and require completely different approaches. Tomislav has successfully started both a design and development agency called Infinum and a SaaS business called Productive. He'll talk about the strategies, tactics and challenges of starting, growing and running these businesses effectively.

Tomislav Car

INFINUM d.o.o.

Tomislav Car je suosnivač i CEO tvrtke Infinum, agencije za dizajn i razvoj softvera koja postoji 14 godina i u kojoj trenutno radi preko 180 ljudi. Infinum dizajnira i razvija mobilne i web aplikacije za klijente diljem svijeta te ima urede u Americi i Europi. Klijenti s kojima rade dolaze iz različitih industrija kao što su financije, telekomi, maloprodaja, turizam i mnoge druge. U zadnjih nekoliko godina, Infinum intenzivno radi i na razvoju SaaS proizvoda pod nazivom Productive. Ovaj web alat namijenjen je za profitabilno vođenje agencija i prerastao je iz internog alata u vrlo uspješan samostalni biznis. Osim što se bavi Infinumom, Tomislav je suosnivač i investitor tvrtke Circuitmess koja se pod vodstvom Alberta Gajšaka bavi proizvodnjom i prodajom zabavnih i edukativnih elektroničkih proizvoda.