Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Power BI & Business Central – analiza poslovanja u nekoliko jednostavnih koraka

Izlaskom Dynamics 365 Business Centrala cloud i on-prem verzija postali su dostupni razni izvještaji za analizu poslovanja putem Power BI. Jednostavnost implementacije i korištenja pridobiva sve više korisnika u svim poslovnim područjima, od prodaje i nabave do financijskih analiza po dimenzijama. Na ovom predavanju ćemo prikazati koje su sve dostupne mogućnosti integracije Power BI i Dynamics 365 Business Central ERP rješenja.

Renato Fajdiga

ADACTA d.o.o.

Renato Fajdiga još od studentskih dana svoje interese pokazuje prema poslovnim procesima i njihovoj podršci putem informacijskih sustava pa tako i kreće sa upoznavanjem ERP sustava. Kao konzultant za modul logistike u tvrtki Adacta, radeći na projektima i pružajući korisnicima podršku u radu stječe znanje i vještine u području migracije podataka, integraciji sa raznim vanjskim sustavima kao i definiranju korisničkih potreba i želja unutar ERP sustava. Veliki je zaljubljenik u nove tehnologije i objedinjavanje istih unutar zajedničkog kišobrana, autor je mnogobrojnih objava na blogu o Dynamics NAV i Business Central, aktivno sudjeluje u Dynamics communityu te je od listopada 2018 proglašen MVPem za poslovne aplikacije.  

Marin Deur

ADACTA d.o.o.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. Strast za novim proizvodima i tehnologijama koji su integrirani sa Microsoft Dynamics NAV-om rezultirala je prijavom i na ovogodišnju WinDays konferenciju.