Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Oblak u balansu

Modernim IT sustavima nije lako... Trebaju osigurati da korisnicima usluge budu uvijek dostupne, a kapacitet im se treba moći povećati jednostavno i brzo. Posao im zasigurno ne olakšavaju zahtjevi i da se postojeći resursi iskoriste što je moguće optimalnije, a novi budu cjenovno što povoljniji. Moraju biti prilagodljivi i pouzdani na svim vrstama i brzinama mrežnih veza, a nadzor sustava treba uočiti da potencijalne probleme prije samih korisnika. Hakere da niti ne spominjemo… Sve ove funkcionalnost on-premise ili u cloudu ? Oboje, naravno. Upoznajte kako sinergija Microsoft Azure-a i Citrixovih mrežnih rješenja može uspješno odgovoriti na sve ove izazove, a vaš IT sustav dovesti u savršeni balans. IT sustav on-premise ili u cloudu ? Oboje, naravno :).

Tomislav Turk

COMBIS d.o.o.

Tomislav Turk radi kao samostalni sistem inženjer u Combisu u području virtualizacijskih i cloud tehnologija. Sa preko 15 godina iskustva u IT-u, zadnjih 10 godina se specijalizirao za Citrix tehnologije koje vješto kombinira sa VMware i Microsoft rješenjima. Kada ne dizajnira, implementira i održava računalne sustave, istražuje nove tehnologije kako bi korisnicima uvijek mogao predložiti optimalno rješenje. Izazove i praktična iskustva sa projekata kao i vizije novih tehnologija prezentirao je kao predavač na nizu regionalnih konferencija i evenata.