Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Newton Dictate medical showcase

Na predavanju će govoriti o tehnologiji pretvaranja govora u tekst, konkretno NEWTON Dictate sustavu i načinu na koji se on koristi u zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj te kako i zbog čega je postao neizostavan alat u radu svakog liječnika.

Marina Jurić

NEWTON Technologies Adria

Magistra novinarstva, diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu na smjerovima Politička komunikacija i Odnosi s javnošću. Još za vrijeme studentskih dana počela stjecati iskustvo radom u različitim vrstama medijima. Kasnije se u području odnosa s javnošću fokusirala na promociju putem društvenih medija, prateći najnovije komunikacijske trendove i osmišljavajući kreativne promotivne kampanje. Zaokret u potpuno novo područje interesa ostvaruje 2017. kada se pridružuje timu tvrtke NEWTON Technologies Adria gdje trenutno radi na implementaciji NEWTON Dictate sustava za pretvaranje govora u tekst u niz bolnica i poliklinika u Hrvatskoj te na pravosudnim institucijama u sklopu projekta Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske. Na konferenciji će govoriti o tehnologiji pretvaranja govora u tekst, konkretno NEWTON Dictate sustavu i načinu na koji se on koristi u zdravstvenim ustanovama u Republici Hrvatskoj te kako je postao neizostavan alat u radu svakog liječnika.