Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Naš novi "Intranet" - Teams i SharePoint Online zajedno

Otkrijte punu snagu modernog radnog okruženja zasnovanog na Teams i SharePoint Online platformama. Saznajte kako: • posložiti strukturu timova, kanala i web mjesta, • iskoristiti Flow i PowerApps za automatizaciju dodavanja novih timova, kanala i web mjesta, • uz pomoć automatizacije postići kontrolu i osigurati da se definirana pravila pri kreiranju i provode. Ova priča se temelji na 18 godina iskustva koje je započelo s našim prvim Intranetom baziranom na SharePoint 2001. Bilo je tu dosta migracija i raznih promjena, ali sve nas je to dovelo do ovog modernog radnog okruženja koje je zamijenilo sve prethodno uključujući i stari file share i GoToMeeting.

Zvonimir Mavretić

EVISION INFORMACIJSKI SUSTAVI d.o.o.

Zvonimir Mavretić je direktor tvrtke eVision te pridruženi član Uprave tvrtke IT Sistemi. S više od 18 godina iskustava u SharePoint tehnologiji, 15 godina K2 BPM-a i više od 30 godina rada u IT-u, Zvonimir je stekao ekspertizu u arhitekturi, dizajnu i implementaciji rješenja za zajednički rad, upravljanje dokumentima i zapisima, Enterprise Content Managementu, upravljanju poslovnim procesima (BPM) i Enterprise Integraciji Aplikacija (EAI). Do sada je eVision uspješno razvio neke od najvećih, najkompleksnijih i vrlo osjetljivih projekata za nekoliko Vlada i velikih tvrtki u regiji jugoistočne Europe koristeći Microsoft SharePoint i K2 platformu pod Zvonimirovim vodstvom. Za uspjehe u projektima, partnerstvo i godine promoviranja tehnologije kao predavač za Microsoft SharePoint tehnologiju, Zvonimir je bio proglašen Microsoft tehničkom osobom godine, Microsoft Virtual Sales Technical Person za SharePoint (VTSP). Također ponosno nosi titulu K2 Insider, a ne smijemo zaboraviti niti njegov crni pojas u Taekwondo-u :).