Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Najčešće greške u Azure projektima

Broj Azure korisnika raste iz dana u dan, ali mnogi od njih "cloud journey" počinju nepripremljeni. Tako nepripremljeni, najčešće prave greške koje se kasnije jako teško ispravljaju, a tada projekat postaje noćna mora ... Dođite, da kroz chalk & talk sesiju naučite kako da izbegnete te zamke.

Vladimir Stefanović

Superadmins

Vladimir je MCT i System Engineer sa preko 10 godina iskustva u IT industriji. Tokom karijere, radio je na svim nivoima IT administracije, počev od IT tehničara pa sve do sadašnje System Engineer pozicije. Poslednjih nekoliko godina je zaposlen u beogradskoj IT kompaniji Superadmins kao Lead System Engineer, sa fokusom na rad sa stranim klijentima. Dizajnirao je i implementirao na desetine rešenja, nezavisno da su zahtevi bili vezani za on premise, cloud ili hybrid. Vladimir je takođe i aktivni Microsoft Trainer, kao i redovan predavač na mnogim regionalnim i internacionalnim konferencijama, među kojima su Sinergija, Tarabica (Srbija), NA MCT Summit 2018 (USA), ATD, KulenDayz, WinDays (Hrvatska), MCT Summit EMEA (Greece, Germany)...Aktivan je u community aktivnostima, a ujedno je i lider Azure UG Srbija.