Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Migracija postojećih web aplikacija u oblak

Krajnje je vrijeme za migraciju u oblak. Postojeća infrastruktura temeljena na Windows Serveru, IIS-u i SQL Serveru prepuna je web aplikacija koje su naizgled odlični kandidati za migraciju na Azure AppService i Azure SQL usluge. Međutim, je li to uistinu tako? Na ovom predavanju proći ćemo kroz glavne značajke navednih usluga unutar Azure platforme i usporediti ih sa postojećom infrastrukturom. Ponajviše ćemo se baviti ograničenjima i pokušati detektirati što nas sve može omesti pri migraciji. Dođite na ovo predavanje i saznajte jesu li vaše postojeće web aplikacije validni kandidati za migraciju na Azure AppService i Azure SQL ili je ipak potrebno pronaći drugo rješenje kako bi se uspješno migirali u oblak.

Dalibor Raičković

SPAN d.o.o.

Bavi se programiranjem još od osnovne škole (bilo je to vrijeme QBasic-a). Prije svega je web developer, ali niti jedna od tehnologija mu nije strana. Trenutno je zaposlen u Span d.o.o. kao razvojni inženjer, a iza sebe broji veliki broj uspješno završenih projekata. U slobodno vrijeme se bavi IoT-om i povezuje sve što se povezati može.