Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Managed Security servis na Microsoftov pogon

Na tržištu funkcioniraju dvije vrste kompanija - one koje znaju da su napadnute i one koje to još nisu saznale. IT svijet postao je cyber security džungla. Uz cyber ugroze, koje su sve kompleksnije (a volumen im se samo povećava), neizostavan je osjećaj da neželjeno možete završiti na naslovnicama novina i portala s narušenim imidžem. Dodatno, činjenica je da se sve više poslovanja prebacuje u cloud, što unosi novu razinu kompleksnosti pred IT uosiguravanju zaštitu svih ključnih resursa. Vidljivo je da tradicionalni cyber security modeli više ne funkcioniraju dovoljno dobro i da samo investicija u napredne cyber security tehnologije više nije dovoljna već je potrebno mijenjati paradigmu kako bi se ostvarila maksimalna sigurnost. Tu se na scenu dolazi Managed Security Service rješenje - koncept usluge koji vam omogućuje da ste uvijek korak ispred malicioznih hackera. Dakle, više ne kupujete različita rješenja, ne integrirate različite produkte, već konzumirate usluge cyber security zaštite, a sam pozadinski posao radi dedicirani cyber security tim profesionalaca. U tom pogledu, Microsoft je ključni tehnološki partner u cyber zaštiti korisničkih IT okruženja u hibridnim i cloud okruženjima - počevši od upravljanja korisničkim identitetima, zaštite informacija i zaštite od naprednih ugroza po svim kanalima komunikacije. Poslušajte kako vam Managed Security Service rješenje, uz Microsoft pogon, može skinuti teret s leđa i pružiti sigurnost za vaše IT resurse i poslovne podatke, kombinirajući tradicionalna i cloud security rješenja.

Ilija Ranogajec

COMBIS

Ilija Ranogajec radi kao cloud solution architect u tvrtki COMBIS i odgovoran je za dizajn i implementaciju Microsoft cloud rješenja kod korisnika te aktivno radi na promociji i podizanju svijesti korisnika za korištenje cloud usluga i servisa.  

Igor Klak

COMBIS d.o.o.