Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Kako je jedna jednostavna rečenica otvorila vrata inozemnom uspjehu - Obećaj moguće, isporuči još više

Hrvatska konzultantska tvrtka za pružanje usluga razvoja softvera, Serengeti je u posljednjih 12 godina prerastao u tvrtku s više od 140 zaposlenika koja pruža usluge razvoja kompleksnih enterprise poslovnih aplikacija za korisnike po Team Extension modelu, osiguravajući poslovnim partnerima zaokruženu softversku konzultantsku uslugu. Team Extension model odnosno model ambasadorstva uveden je radi bolje komunikacije s klijentom. Posao je ambasadora da, kada se suradnja ugovori, otputuje do klijenta na nekoliko mjeseci i pokuša upiti što više informacija, njegov način razmišljanja i rada, a onda ta znanja prenijeti na kolege u hrvatskom uredu. Što točno znači „Obećaj moguće, isporuči još više“ sudionici WinDaysa moći će poslušati u sklopu predavanja direktora tvrtke Serengeti, Gorana Kalanja.

Goran Kalanj

SERENGETI d.o.o.

Godine 1996. Goran Kalanj je završio Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Po završetku fakulteta zapošljava se u Siemensu na mjestu programera gdje radi dvije godine. Svoj poslovni put nastavlja graditi u vodećim sistem integratorskim firmama u Hrvatskoj kao što su King ICT i SnT, na pozicijama key account managera,a nešto kasnije u King ICT-u postaje voditelj odjela za isporuku ICT rješenja. Jedanaest godina kasnije, točnije 2007., Goran Kalanj odlučuje krenuti u samostalan posao te otvara tvrtku Serengeti, koja je u zadnjih 12 godina s prvih pet narasla na 140 zaposlenika. Zaljubljenik je u sport koji se tijekom srednjoškolskog obrazovanja bavio profesionalno veslanjem te je na regionalnim regatama osvajao medalje, a najbolji plasman mu je 2. mjesto u osmercu na regati u Bledu. U slobodno vrijeme Goran Kalanj se bavi ribolovom odnosno flyfishingom, tenisom te trčanjem. Oženjen je i otac troje djece.