Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Implementacija Site Reliability Engineeringa u praksi

DevOps je organizacijska idea. Ne govori puno o implementaciji toga u stvarnosti. Što je SRE? SRE je implementirani DevOps, konkretniji set praksi za implementaciju DevOps. Njegov autor ga objašnjava SRE sa "what happens when a software engineer is tasked with what used to be called operations". Ovo predavanje će objasniti SRE kroz osnovna područja koja morate zadovoljili kako bi uspješno implementirali DevOps. - Koja je razlika između DevOps i SRE - Što je to error budget? - SLI/SLO/SLA - Monitoring i alerting - Incident management - Post mortems Sve to skupa i još ponešto iz prve ruke! Iskustva naučena prilikom implementacije DevOpsa u SaaS startupu.

Vedran Vučetić

Constructor

Vedran radi kao Lead DevOps Engineer za Constructor.io. Fokus mu je visoka dostupnost i skalabilnost servisa i kao izvlačenje maksimuma od infrastrukture. Na konferencijama uglavnom dosađuje drugima o cloudu i kontejnerima te arhitekturama koje su pogodne za brzo skaliranje i omogućuju visoku dostupnost.