Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Flow integracija s Dynamics 365 sustavom

Cilj predavanja jest iz perspektive korisnika prikazati par scenarija Flow automatizacije u integraciji s Dynamics 365 sustavom. Flow radni tokovi mogu biti korišteni u razne svrhe, a u demu ćete moći vidjeti kako u par klikova možete povezati ova dva Microsoft rješenja. Bilo da se radi o običnim notifikacijama, kreiranju listi, taskova, Flow se može spojiti sa svim Dynamics 365 segmentima i znatno olakšati poslovanje.

Hrvoje Kusulja

3 PRO d.o.o.

Hrvoje Kusulja, struč. spec. ing. IT, ujedno i Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Office Servers and Services te Microsoft Certified Trainer (MCT). Osnivač i operativni direktor tvrtke 3 PRO, Microsoft Gold Partnera specijaliziranog za savjetovanje na IT projektima, sistem integraciju i razvoj na Microsoft platformi, kako za On-premise tako i za Cloud, a ponajviše hibridni modeli. Inače IT sistem inženjere po vokaciji, ali i razvojni u duši, s preko 10 godina iskustva u IT struci uspijeva kvalitetno balansirati najnovija Microsoftova infrastrukturna rješenja s aplikativnim zahtjevima, paralelno radeći na sistem inženjerskim poslovima (IBM Enterprise sustavi, Microsoftova rješenja – Windows Server, Exchange, System Center, Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 i Azure rješenja u oblaku,…). Posljednjih nekoliko godina svoje duboko infrastrukturno znanje usmjerava u kvalitetno vođenje razvojnih projekata, baziranih primarno na Microsoft .NET tehnologiji. Nositelj brojnih Microsoft i IBM certifikata, kao i primatelj raznoraznih nagrada i priznanja još iz srednjoškolskih i studentskih dana (brončana medalja na INPEX 2008, student godine svih 5 godina studija,…). Svjestan fundamentalne važnosti Cloud tehnologija, i načina na koje one mijenjaju naš odnos prema IT rješenjima, maksimalno je posvećen usavršavanju na tom području i pozicioniranjem vlastite tvrtke u odgovarajućem smjeru sa ciljem dugoročnog uspjeha i zadovoljstva svojih korisnika.