Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Conversational UI dizajn za ljude i botove

Bot Framework omogućuje brzu i jednostavnu izradu botova za različite messaging servise poput Skypea, MS Teamsa, FB Messengera i Slacka. Svejedno, većini UI dizajnera i developera definiranje UI-a za konverzacijske kanale predstavlja problem. Razlog tomu je to što između konvencionalnih i konverzacijskih UI-a postoje velike razlike u pristupu, načinu korištenja, tijeku informacija. Na ovom predavanju naučit ćemo kako dizajnirati konverzacijski UI jednog bota.

Tomislav Mesić

Trilinear Koncept d.o.o.

Tomislav Mesić pod zastavom Five agencije bori se već nekoliko godina i to na poziciji front-end arhitekta, a prije toga … oduvijek se bavi razvojem weba. Inženjerske titule stekao je na FOI-u i VŠPR-u, a MBA titulu na Algebri gdje predaje na studijima Digitalnog Marketinga i Multimedijskog računarstva. Višegodišnji je predavač na raznim tehničkim konferencijama i skupovima, a profesionalno se orjentirao na klijentsku stranu izgradnje weba što uključuje sve po pitanju projektiranja, razvoja front-enda, usabilitya, accesibilitya, UX-a i web standarda.