Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija
Arhiva predavanja

Chatbote, kad će plaća?

Znate ono kad se bliži dan kad je plaća. Pa sretnete kolegice iz računovodstva i otvorite im vrata ureda da ne bi prolile kavu i usput ih diskretno pitate: "E samo da vas usput pitam, kad će sjesti lova? Dinamo igra, treba uplatiti parove". E sad zamislite da to isto možete pitati chatbot! I koliko dana godišnjeg imate. I jel vam dijete porezna olakšica. Ovo je priča s terena kako izgleda takav jedan chatbot u praksi i što sve trebate uzeti u obzir kad dizajnirate chatbot korisničko iskustvo.

Slaven Mišak

BonsAI d.o.o.

Slaven je su-osnivač tvrtke BonsAI d.o.o. čija je misija primijeniti mogućnosti AI tehnologija za povećanje produktivnosti poslovanja svojih korisnika. Diplomirao je računalnu znanost na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te je dobar dio svoje karijere proveo u tvrtki Span d.o.o. (BonsAI je član Span grupe) skupljajući iskustvo i učeći od najboljih. Sada vrijeme provodi slušajući potrebe korisnika i mapirajući njihove želje na rastući portfelj tehnologija i proizvoda koji mogu pozitivno utjecati na njihovo poslovanje.  

Mirjana Šimek Bilić

Plavi Tim d.o.o.